Távfelügyelet

Távfelügyelet

A riasztóberendezéssel és távfelügyeleti rendszerrel védett helyek számottevően kevesebbszer szenvednek el betörést, az okozott kár is töredéknyi.


Távfelügyeleti rendszerbe történő bekapcsolódás esetén a Megbízóknál lévő riasztórendszerek jelzései továbbításra kerülnek egy távfelügyeleti diszpécserközpontba, ahol számítógépen megjelenik az ügyfél neve, címe, a teendők és az értesítendők telefonszámai. Riasztási jelzés alkalmával a diszpécser a megkötött szerződés értelmében a helyszínre küldi a járőr szolgálatot és ezzel egy időben értesíti az ügyfelet vagy – a szerződés alapján – csak az ügyfelet értesíti. A helyszínre érkező járőr szolgálat ellenőrzi a távfelügyelettel ellátott objektumot és a helyszínen tartja a rendőrség kiérkezéséig az esetleges behatolót. A megbízó riasztórendszerének kezelésével kapcsolatos információi is eljutnak a távfelügyeleti központba így a nyitás- zárás időpontjai, valamint a riasztórendszer élesítését végző felhasználó azonosítói, műszaki információk stb. Továbbá lehetőség van külön támadás jelző gomb felszerelésére azon Megbízóknál, ahol a támadás lehetősége fennáll (üzletek), illetve ahol az ügyfél külön ezt kéri.

Távfelügyeleti szolgáltatásunk megoldást kínál a különleges bánásmódot igénylők, pl. idősek és mozgáskorlátozottak biztonságérzetének javítására is.

A komplex szolgáltatás érdekében külön igény szerint ellátja a letelepített riasztórendszerek karbantartását.


SZOLGÁLTATÁSAINK

 

 

Legutóbbi bejegyzések